22 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dedeman cauta personal pentru magazinul din Slatina

- Advertisement -

Cei interesati de postul de economist trebuie sa fie absolventi ai unei facultati cu profil economic, sectia finante/contabilitate, sa aiba experienta de minim un an in domeniul financiar-contabil, sa cunoasca legislatia in vigoare, sa fie rezistenti la stres si sa aiba excelente abilitati de comunicare si interrelationare. Printre conditii se mai numara operarea in MS Office (Excel si Word) iar cunoasterea unui program de gestiune reprezinta un avantaj. Persoanele interesate pot aplica pentru acest job pana pe data de 18 mai.
Pentru postul de sef raion, conditiile sunt: studii medii sau superioare, abilitati de coordonare si dezvoltare a echipei, abilitati foarte bune de organizare, planificare si prioritizare a activitatilor, excelente abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa, experienta in relatiile cu clientii, disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa, operare MS Office (Excel, Word), iar experienta in domeniul materialelor de constructii/instalatiilor reprezinta un avantaj. CV-urile pentru acest post pot fi trimise pana pe data de 4 mai.
Tot pana la aceasta data pot aplica si cei interesati sa se angajeze ca receptioner marfa, post pentru care se cer studii medii, operare MS Office (Excel si Word), disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa, abilitati de comunicare si lucru in echipa.
Pentru postul de consultant vanzari, valabil tot pana pe 4 mai, cei interesati trebuie sa aiba studii medii sau superioare, experienta in relatiile cu clientii, iar experienta in domeniul materialelor de constructii sau al instalatiilor constituie un avantaj. Printre conditii se mai numara operarea in Excel si Word, disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa, abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa.
Compania mai angajeaza coordonator transport marfa, pentru care se cer studii medii, experienta relevanta in domeniu de minim un an, cunostinte tehnice privind mijloacele auto, abilitati de coordonare, de comunicare si lucru in echipa, operare Excel si Word. Data limita pana la care se poate aplica pentru acest post este 30 aprilie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți