12.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Grupare specializata in inselaciuni, destructurata de politistii de la Crima Organizata

- Advertisement -

Oamenii legii au efectuat simultan patru descinderi domiciliare, la locuintele suspectilor Petre N., de 33 ani, Sorin M., de 44 ani, Ion P., de 41 ani, toti din municipiul Slatina, si Badita T., de 42 ani, din municipiul Dragasani, judetul Valcea, in urma carora au ridicat 5 telefoane mobile, 10 cartele sim, 2 memory card – uri, 1 stampila, 1 pistol cu gaze marca Walter calibru 9 mm, 34 cartuse cu gaz si mai multe documente de evidenta contabila.
Cercetarile efectuate pana in prezent de politistii din cadrul S.C.C.O. Olt au stabilit faptul ca cele patru persoane s-au asociat intr-un grup infractional organizat, in vederea comiterii de infractiuni, condus de M. Sorin si T. Badita, avand ca obiect de activitate emiterea unor file CEC fara acoperire, creand un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 lei.
De asemenea, cei in cauza ar fi folosit documente false si fictive, obtinand astfel credite bancare de la o unitate bancara din municipiul Slatina, in valoare de aproximativ 300.000 lei, prejudiciul total fiind de 1.300.000 lei, se precizeaza intr-un comunicat de presa al IPJ Olt.
Cei patru barbati sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, inselaciune, fals intelectual, uz de fals, fals privind identitatea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți