12.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Mihai Nita glumeste

- Advertisement -

Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri, nu am trecut si nici nu intentionez sa trec la PSD. Nu am avut nici un fel de discutii cu nimeni din opozitie pe aceasta tema. Am glumit acum cateva zile cu cineva pe tema asta, m-a intrebat daca trec si eu la PSD si am spus ca da, dar a fost doar o gluma. Nu plec din PDL, a subliniat senatorul.

Cat de adevarata este insa afirmatia sa, ramane de vazut. Cu o zi inainte de trecerea lui Darius Valcov la PSD, acelasi senator cataloga drept gluma si zvonul potrivit caruia el urma sa preia conducerea organizatiei din Olt, gluma care s-a dovedit a fi cat se poate de reala.Desemnat presedinte interimar peste ce a mai ramas din PDL Olt, Nita pare ca nu-si mai gaseste locul in partid, cu atat mai mult cu cat este constient ca rezultatul organizatiei la alegerile locale va fi unul dezastruos, iar in actualele conditii un nou mandat de parlamentar sub sigla PDL iese din calcul. Momentul trecerii, sustin surse politice, ar fi fost doar amanat pentru o scurta perioada de timp, pentru finalizarea negocierilor cu opozitia.

Marius Balasa, posibil inlocuitor

Ramas cu o mana de oameni dupa plecarea fostului presedinte, fara candidati viabili si politicieni cu priza la electorat, PDL Olt ar putea fi probabil mentinut pe o oarecare linie de plutire de un alt lider, unul fara problemele de autoritate ale senatorului Nita. Varianta pare sa fi fost luata in calcul si de sefii de la Bucuresti, printre numele vehiculate drept posibili presedinti ai PDL Olt regasindu-se cel al fostului inspector scolar general Marius Balasa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți