12.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Trei masini implicate in accident, la Ganeasa

- Advertisement -

Potrivit politistilor, vinovata de producerea accidentului a fost o soferita, Mihaela P., in varsta de 23 ani, din municipiul Ramnicu Valcea, care, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala, pe D.N. 64, la intersectia cu D.N. 65, de pe raza comunei Ganeasa, nu a respectat semnificatia indicatorului STOP si nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe D.N. 65 de catre Marin D., de 37 ani, din municipiul Slatina, intrand in coliziune cu acesta. in momentul impactului, autoturismul condus de Marin D. a fost proiectat intr-un autoturism care se afla stationat regulamentar, pe D.N.64, la volanul caruia se afla Carmen I., de 40 ani, din municipiul Slatina.
in urma accidentului, doi pasageri aflati in autoturismul condus de Carmen I. si un pasager din autoturismul condus de Marian D. au fost transportati la Spitalul de Urgenta Slatina.
Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, comisar sef Claudia Radu, a declarat ca toti conducatorii auto implicati in evenimentul rutier au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, si le-au fost recoltate si probe biologice de sange.
Pe numele soferitei care a provocat accidentul politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți