15.7 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

De ce a renuntat Barbu la Primaria Corabia

- Advertisement -

Trecut cu sufletul la PDL de dragul deputatului Bobes pe vremea cand acesta se mai afla inca in barca portocalie din Olt, acceptat de Darius Valcov, si el inca sef pe acea vreme peste pedelistii din judet, Teodor Barbu si-a declarat vreme de aproape un an iubirea maxima pentru partidul de suflet. Anuntat in repetate randuri drept candidatul PDL la Corabia, Barbu si-a expus in detaliu planurile de viitor si convingerea ca va castiga fara probleme un nou mandat. Cum de obicei insa socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ, si visele acestuia s-au destramat.
Bobes s-a intors la PSD, Valcov a trecut la PSD, iar Barbu, amagit o vreme cu speranta ca va ramane candidatul PDL, a fost inlocuit de partid pe motiv de procent dezastruos in sondaje, procent care, spune gura lumii, s-ar incadra de fapt in aceiasi parametri ca si inainte. Urmarea a fost una previzibila – afectat subit la sanatate, Barbu si-a anuntat retragerea din cursa si sustinerea pentru candidatul PSD la primarie, Iulica Oane. Jocurile de culise din spatele mutarilor par sa contureze tot mai clar ideea unui blat intre PSD si PDL pe Corabia, cu atat mai mult cu cat surse politice sustin ca noul candidat al PDL, George Ciucu, are in sondaje un procent mai mic decat cel al lui Barbu.
Desi avantajat din start pare Oane, un candidat care ar putea incurca jocurile politice din zona este stefan Parlea, fost primar al orasului. Dupa un scurt popas in UNPR, dezamagit de neseriozitatea progresistilor, Parlea s-a orientat catre PNL, formatiune de pe listele careia va incerca sa obtina sefia administratiei locale. in competitia pentru Corabia se zvoneste ca va intra si fosta liberala Ioana Gherghita, din partea UNPR.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți