15.7 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Olimpicii olteni, premiati de Consiliul Judetean

- Advertisement -

Cristian Popa, elev al scolii cu clasele I-VIII N. Titulescu Caracal, stefania Neagu, eleva a CN Ion Minulescu din Slatina, Flavia Ciontu, de la Liceul Teoretic Petre Pandrea din Bals, Ana Maria serban, de la CNV Nicolae Titulescu din Slatina, Ionela Solba, eleva a CT Danubius din Corabia si Elena Monica Trusca, de la scoala George Poboran din Slatina, clasati pe primul loc la olimpiadele la care au participat, vor fi premiati cu cate 1.000 de lei.
Alti cinci elevi din judet, care au luat locul II la olimpiade, vor fi premiati cu cate 700 de lei. Cei cinci olimpici sunt Simina Andreea Barbu si Carmelo Pana, elevi la scoala Eugen Ionescu din Slatina, Nicusor Popescu, elev al Liceului Teoretic Petre Pandrea din Bals, Roxana Manescu, de la CN Ion Minulescu din Slatina, Alexandru Burnei, elev al CN Ionita Asan din Caracal.
Cate 400 de lei vor primi sase elevi care au obtinut premiul III la olimpiadele scolare – Roxana Cismaru si Alexandru Petrusca, elevi la CN Ion Minulescu, Maria Tudosie si Amalia Jumuga, eleve ale Liceului Tudor Vladimirescu din Draganesti Olt, Georgeta Balan, de la CNV N.Titulescu si Adina Diaconu, eleva a scolii Eugen Ionescu, din Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți