17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Balasescu: Nu condamn si nu acuz pe nici unul dintre cei care au plecat din partid!

- Advertisement -

Acesta a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu condamna si nu acuza pe nici unul dintre cei care au plecat din partid.
Nu condamn si nu acuz pe nimeni, e vorba de decizii personale si fiecare va fi judecat de cei care merg la vot atunci cand va fi cazul. Am trecut prin momente grele succesive in ultimele trei saptamani, dar avem o echipa puternica. Cei care am ramas suntem uniti si ne facem treaba pana la capat. Dintre primarii in functie vor mai candida pe listele PDL doar cei de la Valea Mare, Studina, Carlogani, Valcele si Movileni, carora tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru gestul facut, de a ramane alaturi de partid, a spus Balasescu. Acesta a afirmat ca a renuntat sa mai candideze pentru functia de primar al Slatinei pentru a se putea ocupa de campanie la nivel de judet, precizand ca atat Radu Ionita, candidatul la Primaria Slatina, cat si Victor Tita, candidatul la presedintia Consiliului Judetean, sunt caracterizati de seriozitate, oameni care au demonstrat atat capacitate profesionala cat si manageriala.

John Major a ajuns premierul Marii Britanii doar cu liceul

Balasescu a declarat ca PDL nu are vedete pe liste, iar profilul candidatilor la Primaria Slatina si CJ se incadreaza in tiparul clasei de mijloc, clasa al carei reprezentant se considera de altfel si el.
Eu am sperat mereu ca PDL va deveni si va ramane partidul clasei de mijloc. De aceea si profilul candidatilor nostri, atat la primarie cat si la CJ se incadreaza in acest tipar. si eu ma consider un reprezentant al clasei de mijloc, al celui care a plecat de jos, si-a facut o cariera si are o situatie materiala stabila. De aceea eu raman imun la toate imbecilitatile care se spun despre mine, despre averea mea si afacerile mele mai mult sau mai putin transparente. Iau toate astea cu zambetul pe buze, am ramas tot cu un apartament… Asa cum am tinut foarte mult la statutul meu de om cu liceu, a fost optiunea mea in viata sa raman cu liceu. si John Major a ajuns prim ministru al Marii Britanii cu liceu, si nu l-a facut nimeni prost, sau analfabet… si daca as fi fost porcar, cum zic unii, as fi fost mandru, pentru ca eram platit pentru asta…, a spus Balasescu.

Pesedistii au un cip montat din nastere

in cadrul conferintei, secretarul general al PDL Olt a comentat si trecerea deputatului Daniel Barbulescu la PSD.
A facut un gest de bun simt ca a plecat si mi-a luat mie o grija de pe cap, sa convoc BPJ-ul ca sa-l dau afara. Daniel avea sange rosu, a incercat saracul sa… dar pana la urma l-a tras ata tot acolo, asta e situatia. Parerea mea este ca pesedistii au un cip montat din nastere, cine se naste pesedist, pesedist ramane, a conchis Balasescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți