17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Tanar de 27 de ani, gasit spanzurat la Curtisoara

- Advertisement -

Nenorocirea s-a petrecut marti spre miercuri noaptea. Tanarul, pe nume Bogdan Rosu, a fost gasit atarnand in streang chiar de catre bunicul sau. Batranul a sunat de urgenta la ambulanta, dar a fost prea tarziu, medicii ajunsi la fata locului nemaiputand face nimic pentru a salva viata baiatului.
La locul tragediei au ajuns si politistii criminalisti care au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a survenit decesul tanarului. Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca tanarul din Curtisoara a fost gasit decedat in curtea locuintei sale. Din primele cercetari s-a stabilit ca pe cadavru nu sunt urme de violenta, nefiind suspiciuni de omor. Trupul neinsufletit a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, in vederea efectuarii necropsiei. in cauza a fost demarata o ancheta pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele si imprejurarile in care persoana a decedat, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Rudele si apropiatii barbatului nu isi explica de ce acesta a recurs la un asemenea gest necugetat, mai ales ca nu a lasat un bilet de adio prin care sa isi motiveze fapta.
Tanarul locuia impreuna cu bunicii, dupa ce parintii sai au divortat in urma cu mai multi ani. Vecinii spun ca acesta era un baiat linistit, care nu a creat niciodata probleme in comuna. El nu era casatorit si nici nu avea copii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți