17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Jandarm batut cu pietre de trei romi, la Potcoava

- Advertisement -

O patrula formata din politisti si jandarmi din localitate a fost solicitata sa intervina pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre mai multi localnici si un grup de cetateni romi. in timp ce incerca sa calmeze spiritele, plutonierul adjunct stefan Mamularu a fost doborat la pamant si lovit cu pumni, picioare si pietre de catre Marius Miutescu, de 22 de ani, din orasul Costesti, judetul Arges, Codrut Miutescu, de 27 de ani din Potcoava, si de Istrate Miutescu, de 44 de ani, din comuna Bradu, judetul Arges. Subofiterul a fost salvat cu greu din mainile agresorilor de catre colegii care il insoteau.
Jandarmul si-a scos certificat medico-legal pentru loviturile suferite, iar colegii lui de la politie au deschis pe numele agresorilor un dosar de cercetare penala pentru ultraj.
La data de 01:05.2012, Judecatoria Slatina a emis mandate de arestare preventiva impotriva celor in cauza, acestia fiind cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Romii au declarat recurs impotriva hotararii Judecatoriei Slatina, iar ieri au fost adusi in fata magistratilor Tribunalului Olt pentru judecarea recursului, care a fost respins de instanta.
La tribunal au ajuns si rudele celor trei care au sustinut ca vinovat pentru tot scandalul ar fi fost omul legii. Jandarmul a fost vinovat. El era baut si l-a lovit pe unul dintre baieti, i-a dat de 50 de ori cu bastonul in cap. Apoi i-au dat si ei o palma, doua, jandarmului ca i-a enervat tare, a spus una dintre rudele agresorilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți