17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Focuri de arma la Schitu pentru prinderea unor hoti de lucerna

- Advertisement -

O patrula formata din patru jandarmi care executa misiuni specifice in zona conductelor petroliere din apropierea localitatii Catanele, comuna Schitu, a observat, la aproximativ 300 metri de un punct vulnerabil al conductei, trei persoane care coseau si incarcau lucerna intr-un autoturism marca Dacia.
La vederea oamenilor legii, cei trei s-au urcat in masina si au incercat sa fuga, jandarmii fiind nevoiti sa traga cinci focuri de arma in plan vertical pentru a-i retine.
seful patrulei a procedat la somarea regulamentara a acestora, dar cei in cauza au refuzat sa se supuna somatiilor si au incercat sa paraseasca locul faptei. Dupa executarea somatiilor verbale s-a executat o somatie prin foc de arma in plan vertical, persoanele in cauza nesupunandu-se nici de aceasta data, drept pentru care au fost executate patru focuri de arma asupra autoturismului, cu arma din dotare, nefiind inregistrate victime sau pagube materiale. in urma executarii focurilor de arma, au fost prinse doua persoane, iar cea de-a treia persoana a reusit sa fuga cu o coasa in mana, fiind depistata ulterior, a precizat capitanul Constantin Staicu, din cadrul Jandarmeriei Olt.
in portbagajul autoturismului jandarmii au gasit cantitatea de 120 kg de lucerna, taiata si sustrasa de pe terenul cultivat si administrat de un barbat din municipiul Slatina.
Cei trei barbati, Marin M., de 40 de ani, din comuna Perieti, Vasile G., de 46 din Slatina, si Constantin E, de 40 de ani, din Perieti, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Dosarul a fost inaintat Sectiei de Politie Rurala numarul 8 Schitu, pentru continuarea cercetarilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți