17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Scandal cu focuri de arma la Iancu Jianu

- Advertisement -

Scandalul s-a petrecut vineri noaptea, in jurul orei 04:40. O femeie in varsta de 38 de ani din comuna Iancu Jianu a sesizat, prin numarul unic de urgenta 112, ca la locuinta vecinului sau a avut loc un scandal, fiind folosit un pistol. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr. 1 Bals si politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substante Periculoase Olt, care, din primele cercetari, au stabilit ca Marian M., de 32 ani, din municipiul Slatina, si Danut A., de 26 ani, din comuna Iancu Jianu, au intrat in locuinta lui Constantin B., de 24 ani, si l-au lovit pe acesta si pe tatal sau, Gheorghe B., de 44 ani, ulterior, distrugand partial si autoturismul parcat in curtea locuintei.
Una dintre victime, Constantin B., a sustinut ca in timpul scandalului ar fi fost impuscat cu un pistol de catre agresori, insa, in urma cercetarii la fata locului, politistii nu au gasit arme, tuburi sau alte probe care sa ateste ca s-a folosit o arma de foc.
Constantin B., care reclama ca a fost impuscat, a fost prezentat la Serviciul de Medicina Legala Olt care a stabilit ca acesta prezinta leziuni traumatice care au putut fi produse cu corpuri contondente si posibil prin impuscare cu arme de foc, cu mentiunea ca viata victimei nu a fost pusa in pericol, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Pe numele celor doi agresori, politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente, distrugere si violare de domiciliu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți