15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Barbat din Verguleasa arestat pentru contrabanda cu tigari

- Advertisement -

Oamenii legii, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, au efectuat, in perioada 4-6 mai, 25 de perchezitii in judetele Valcea si Olt, la locuintele unor persoane suspectate de contrabanda cu tigari aduse din Republica Moldova. in urma perchezitiilor au fost ridicate 5.000 de tigarete de diferite marci provenite din activitatile de contrabanda dar si bijuterii contrafacute (tip ghiul si verigheta), imitatie aur, destinate comercializarii.
La finalizarea perchezitiilor au fost conduse la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea peste 30 de persoane care au fost audiate, iar in urma acestor activitati a fost pusa in miscare actiunea penala fata de D. Cristian, M. Romica si Marin S., toti din municipiul Dragasani, I. Marian, din municipiul Bucuresti si D. stefan, din comuna Verguleasa, judetul Olt, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda in forma continuata. in baza probatoriului administrat, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus masura retinerii lui D. stefan pentru 24 ore, iar ulterior acesta a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, propunere ce a fost admisa si s-a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 29 de zile, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu, citata de Agerpres.
in urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca prin fapta de contrabanda s-a produs, pana in prezent, un prejudiciu de peste 350.000 lei.
Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor celor implicati in aceste activitati.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți