15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Vrea si el sa fie primar: Peremistul Postolache ar interzice imperecherea maidanezilor

- Advertisement -

Aspirantii PRM la fotoliile de primar al Slatinei si presedinte al Consiliului Judetean – Marin Postolache si Vasile Popa au dat ieri startul promisiunilor electorale. si cum sansele celor doi peremisti de a ajunge in functiile respective sunt aproape de zero, pe principiul hai sa promitem, ca nu ne doare gura candidatii au inceput sa-si expuna listele de prioritati cu care spera sa ajunga la sufletul alegatorilor.
Vasile Popa, candidat la CJ si om de afaceri, promite asfaltari pe toate ulitele localitatilor din judet, locuri de munca si accent sporit pe atragerea fondurilor europene. Mult mai darnic, Marin Postolache, candidatul la Primaria Slatina are un plan de masuri pe termen scurt care cuprinde de toate, de la compensarea taierilor lui Boc prin asigurarea de servicii gratuite de apa, canal si gunoi, pana la scutiri de impozite pentru cei care nu beneficiaza de utilitati – pe scurt, toata gama de practici electorale obisnuite de altfel la fiecare patru ani.
Un element de noutate in platforma lui Postolache este solutia identificata pentru rezolvarea definitiva a problemei maidanezilor, una chiar foarte simpla si cu costuri reduse, ne asigura candidatul – ce sens are sa sterilizam animalele cheltuind banii publici, cand avem la indemana o metoda extrem de simpla? Pur si simplu interzicem imperecherea maidanezilor, prin separarea femelelor de masculi. Adica odata ajuns primar, Postolache va dispune strangerea tuturor maidanezilor din Slatina, care vor fi dusi la adapost. Ulterior, patrupezii vor fi verificati sub coada de persoane avizate, pentru stabilirea sexului, iar femelele vor fi trimise intr-un compartiment al adapostului, masculii in altul, si cum nu se vor putea imperechea de la distanta, in cel mult 10 de ani specia ar fi una pe cale de disparitie. Bineinteles, cu conditia ca vreun maidanez mai iubaret sa nu scape si sa dea iama prin tarcul femelelor… Om cu idei multe, Postolache stie si cum ar putea hrani maidanezii cu costuri minime.
Partea de hrana e rezolvata si ea pentru ca avem in Slatina suficiente hipermarket-uri care arunca lunar tone de produse alimentare perisabile si decat sa le arunce, mai bine discutam cu OPC-ul, sa nu se mai umble la schimbarea etichetelor, ca eu am consiliat un grup de magazine de genul asta si stiu ce fac – cu o zi inainte de expirare, le schimba termenul de garantie. Oricum, vorbim cu ei si decat sa le mai duca pe la Protan sau nu stiu pe unde, le ducem colo la caini. La fel avem si abatoare suficiente, de ce sa duca oase si tot felul de resturi in alta parte? Le ducem la caini, a spus Postolache. Deci rezolvarea e simpla, fara imperechere si cu produse alterate de la magazine. Ramane de vazut ce parere va avea seful pe linie politica de la centru al candidatului, tribunul Vadim, asteptat azi la Slatina. Mare iubitor de animale, Vadim s-ar putea sa interpreteze gresit ideile inovatoare ale lui Postolache si sa-i spuna vreo doua despre drepturile animalelor…

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți