15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Candidatul PSD la Caracal, locul patru in sondaje

- Advertisement -

Potrivit unor surse, Ciocazanu s-a situat pe locul patru in ultimul sondaj de opinie al PSD in Caracal, primele trei locuri in preferintele electoratului fiind ocupate de Anghel, Ion Dinoiu, candidatul PPDD, si serban Cernat, candidatul PNL.
Desi reprezentantii PSD neaga pozitia dezastruoasa a propriului candidat in sondaj, ultimele evenimente de la Caracal ii contrazic. La doar o zi dupa aflarea rezultatelor sondajului, directorii scolilor, masa de manevra in campanii, au fost schimbati din functii peste noapte, iar echipe de pesedisti au fost trimise in fiecare cartier, pentru promovarea candidatului.
in ciuda CV-ului pompos si a promisiunilor electorale, Ciocazanu se confrunta cu o reala problema de imagine – lasand de-o parte lipsa coerentei in discurs si acel ceva care-i lipseste pentru a se face placut, candidatul PSD este mult prea putin cunoscut in localitate. Campania de promovare, cel putin cea de pana acum, pare sa fi pornit cu stangul, starnind mai degraba amuzament decat interes sau incredere in potentialele sale calitati.
Nici pozele cu tatucul Iliescu, nici faptul ca Sorin Oprescu, primarul Capitalei, se declara convins ca Ciocazanu va castiga alegerile nu par sa-l fi ajutat cu ceva pe candidatul PSD. Pe undeva, poate si pe buna dreptate – ce reprezinta pentru caracaleni Iliescu sau Oprescu?
Lupta este insa de-abia la inceput, ramane de vazut ce se va intampla mai departe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți