15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Policlinica de lux a Spitalului Slatina a fost inaugurata

- Advertisement -

Complet reabilitat, Ambulatoriul SJU Slatina nu mai pastreaza nici o urma din mizeria care il caracteriza odinioara. Transformat intr-o policlinica ce poate rivaliza din toate punctele de vedere cu cele din mediul privat, Ambulatoriul are avantajul de a oferi servicii de calitate la preturi reduse. Pe langa lucrarile de modernizare, cele 26 de cabinete de specialitate clinica din cadrul unitatii au fost dotate atat cu echipamente uzuale, de folosinta curenta, cat si cu echipamente de inalta performanta, unele aflate in premiera in cabinete de servicii ambulatorii la nivelul judetului. Printre acestea se numara Sistemul Acuson X300 – Modul Doppler cu aplicatii in ginecologie, tomograf retinian, angiofluorograf si lasere fotodistructiv/fotocoagulator la Oftalmologie, precum si osteodensiometru DXA la Endocrinologie. De asemenea, sase cabinete de specialitate au fost dotate cu ecografe performante ce pot oferi date suplimentare medicului specialist in vederea stabilirii cat mai eficiente a diagnosticului si a conduitei terapeutice.
Pentru ca pacientii sa poata accesa cat mai usor serviciile medicale a fost infiintat serviciul Receptie, dar si telefonul pacientului – 0349 911, solicitarile de servicii fiind astfel preluate fie direct, la receptie, fie telefonic.
Prin intermediul telefonului pacientului se pot face nu numai programari, ci si eventuale sugestii sau reclamatii legate de orice aspect al activitatii desfasurate in policlinica.

Veniturile din incasari, investite in alte sectii ale spitalului

Investitia, in valoare de peste 18 milioane lei, a fost ieri inaugurata de presedintele Consiliului Judetean, Paul Stanescu, la eveniment participand si fostul primar al Slatinei, Darius Valcov, precum si conducerea SJU Slatina – managerul Andrei Iordache si directorul medical, Romeo Stanculescu.
Dupa ce au taiat panglica si au vizitat cabinetele medicale, stand de vorba atat cu medicii cat si cu pacientii, oficialii s-au declarat multumiti.
Este un moment de bucurie pentru noi toti, pentru mine in mod special, pentru ca, asa cum spun de mai multa vreme impreuna cu prietenul meu primarul Darius Valcov, prioritatea noastra numarul unu este sanatatea. Este un pas important, o investitie de aproximativ 4,4 milioane de euro prin POR. Acesta este inceputul, vom continua cu alte investitii, prioritare fiind UPU si parcarea din spital. Ma bucur ca azi pacientii se pot programa telefonic, pot alege inclusive medicul care doresc sa ii consulte. Din cate am inteles de la managerul spitalului incasarile deja au crescut, lucru care ne bucura, pentru ca banii vor fi investiti in alte sectii ale spitalului. Este o investitie de care beneficiaza toti locuitorii judetului si vreau sa felicit echipa de conducere a spitalului si coordonatorii Ambulatoriului, precum si tot personalul medical si nu numai care s-a implicat, a spus Paul Stanescu, care a afirmat ca si-ar dori ca astfel de parteneriate, cum este cel al Consiliului Judetean cu Primaria Slatina, sa fie incheiate in toate localitatile din judet unde exista spitale.
Multumit de modul cum arata acum policlinica s-a declarat si fostul primar al Slatinei.
Ceea ce trebuie sa stie cetatenii judetului Olt si ai municipiului Slatina este ca s-a deschis cea mai buna clinica din judet, cu preturi la jumatate daca nu ma insel fata de celelalte policlinici private, iar calitatea serviciilor este mult superioara. Pacientii se pot adresa cu incredere si vor fi tratati asa cum se cuvine, a spus Darius Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți