15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Campus scolar de 5 stele pentru sportivii Liceului cu Program Sportiv

- Advertisement -

Finalizarea proiectului a fost marcata printr-o conferinta de presa organizata la colegiul slatinean, la sfarsitul saptamanii trecute, in prezenta conducerii liceului, a administratorului public al Slatinei si a presei locale. Am reusit sa finalizam o lucrare importanta pentru invatamantul slatinean, si anume campusul de la LPS. Aici nu am avut pana acum spatii de cazare; prin acest proiect am reusit sa cream peste 60 de locuri de cazare, si spun peste 60 pentru ca pe perioada derularii contractului de executie am gasit posibilitatea de a extinde cu inca vreo 7-8 locuri in plus. Proiectul a prevazut realizarea acestor 60 de locuri de cazare, o sala de multimedia, apoi o sala de forta, unde speram ca sportivii sa poata sa-si realizeze proiectele si ambitiile, atat ei cat si profesorii, antrenorii, a declarat Minel Prina, city-managerul Slatinei. E un proiect foarte important si sper ca LPS sa mareasca aria de cautare a talentelor, pentru ca acum au aceasta facilitate, si anume cazarea. Acum nu-i opreste nimeni sa mearga prin judet sa gaseasca fel de fel de sportivi, luptatori, fotbalisti, handbalisti. Ma bucur ca am reusit sa finalizam lucrarile, in momentul de fata noi ne-am facut datoria, si sper ca in urmatorii ani sa fie in aceleasi conditii cu cele pe care le-am predat, a mai spus acesta.
Conducerea LPS s-a declarat mai mult decat incantata de investitiile facute de Primarie, si a promis ca va pastra traditia liceului. Ca si unitate scolara suntem incantati de finalizarea proiectului, este intr-adevar un proiect cu o stricta necesitate prentru sportivii nostri, avem campioni nationali, internationali, mondiali, si ne angajam sa pastram toata aceasta investitie, si traditia o vom continua. Ne bucuram pentru aceasta sala de forta pentru ca finalul unui meci, sau preambulul unui meci inseamna o pregatire, ori acum cu dotare la standarde europene o sa fim intr-adevar campioni, a spus Aurelia Tanase, directorul adjunct al LPS.

Investitii si la Colegiul National Agricol Carol I

Tot pe fonduri europene, in Slatina se executa lucrari de modernizare si reabilitare si la Colegiul National Agricol Carol I. Administratorul orasului a precizat in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca, in momentul de fata, lucrarile sunt realizate in proportie de aproape 35%. La Carol I lucrarile au avansat in proportie de 30-35%; sper ca cel putin partea de internat, cantina si canalizare sa se realizeze pana la inceputul anului scolar, urmand ca acel corp si atelierele mecanice sa se finalizeze pana la sfarsitul anului, desi contractul se intinde pe o perioada mult mai mare de timp, a mai spus Prina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți