24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

25 mai-termen limita pentru depunerea Declaratiei 200

- Advertisement -

Termenul de depunere al acestei declaratii este 25 mai 2012, inclusiv. In caz contrar, risca amenzi cuprinse intre 50 si 500 de lei. Formularele 200 se pot obtine direct de la sediile unitatilor fiscale sau pot fi descarcate se pe site-ul ANAF, www.anaf.ro-pagina de asistenta contribuabili/toate formularele.
Dupa completare, formularele pot fi depuse: la administratia fiscala in a carei raza teritoriala contribuabilul are domiciliul fiscal sau transmise prin posta, cu confirmare de primire, costul trimiterii fiind suportat de catre contribuabili; prin mijloace electronice, pe portalul. www.e-guvernare.ro. Dupa transmitere electronica, contribuabilii sunt obligati sa consulte starea declaratiei prin vizualizarea acesteia, accesand http://www.anaf.ro/StareD112.
Declaratia se completeaza in doua exemplare, scriind corect si citet datele in module. Contribuabilii care au mai multe surse sau categorii de venit si au obligatia depunerii formularului 200, vor completa Anexa la Declaratia privind veniturile realizate din Romania pentru fiecare sursa de venit. Nedepunerea pana la 25 mai 2012 a declaratiilor de venit de catre persoanele fizice constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 50 la 500 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți