15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ce declaratii fiscale trebuie depuse pana pe 25 mai 2012

- Advertisement -

– Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat, formular 100.
– Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, formular 112.
– Decontul de taxa pe valoarea adaugata, formular 300 (Decontul se depune si de contribuabilii care au solicitat scoaterea din evidenta ca platitor de TVA conform art. 152 alin. (7) din Codul Fiscal pana la 10 aprilie 2012).
– Decontul special de taxa pe valoarea adaugata, formular 301.
– Declaratia privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitate in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania, formular 224.
-Declaratia recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare, formular 390 VIES.
– Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national, formular 394, pentru declararea operatiunilor desfasurate in luna aprilie 2012 de catre platitorii de TVA cu perioada fiscala lunara.
– Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat conform Codului Fiscal, formular 311.
– Declaratie privind veniturile realizate din Romania, formular 200.
– Declaratie privind veniturile realizate din strainatate, formular 201.
– Declaratie privind venitul estimat/norma de venit, formular 220.
– Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit, formular 221.
– Declaratie privind veniturile estimate pentru asocierile fara personalitate juridica si entitati supuse regimului transparentei fiscale, formular 223.
– Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem locativ pentru domeniul locativ, formular 230.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți