15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Candidatii spun lucruri traznite

- Advertisement -

Printre aspirantii la functiile mentionate se numara si cei ai UNPR, care ies in evidenta prin mesajul electoral pe care il transmit alegatorilor.
Construim impreuna!, dezvaluie afisele de pe care zambesc electoratului Emil Albota, candidatul la Primaria Slatina, Pavel Belinski, candidatul la Consiliul Judetean, si senatorul Toma, ocupantul primei pozitii pe lista UNPR de consilieri local. Unii dintre noi mai aveam oarece dubii, chiar daca gura lumii spunea de mult ca Albota ar fi partener, la partea de proiectare, in contractele obtinute de senatorul Toma, dar daca ei recunosc oficial o luam ca atare… Sinceritatea lor merge chiar mai departe – cei trei constructori uneperisti construiesc impreuna pentru viitorul copiilor si nepotilor. Un ochi aruncat pe declaratiile de avere este de ajuns sa ne edificam – viitorul copiilor pare asigurat, s-or zbate pentru nepoti?
La un slogan inedit a recurs si independentul Nicolae Opranescu, care se recomanda Tati Norocosul si spune ca e dezamagit de clasa politica. Ce legatura o fi intre candidatura la primarie, clasa politica si Tati Norocosul nu stim, o vrea probabil sa ne adopte pe toti?

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți