24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Procesul lui Ramiro, aproape de final

- Advertisement -

Reamintim ca fostul presedinte al TNL Slatina a fost trimis in judecata pe 12 august 2011 pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, dupa ce in urma unui accident pe care l-a provocat in timp ce se afla sub influenta alcoolului un jandarm in varsta de 22 de ani, din Bals, a murit. Potrivit actului de sesizare al instantei, in noaptea de 18 spre 19 octombrie 2010, Ramiro Vasile, in timp ce conducea o masina pe drumul european E 574 Craiova-Pitesti, in apropriere de Padurea Sarului, a pierdut controlul volanului, acrosand din spate un alt autoturism care circula in aceeasi directie de mers, condus de Cristinel Voicu, angajat al Inspectoratul Judetean de Jandarmi Olt.
in urma impactului violent, autoturismul condus de inculpat s-a deplasat pe contrasens, rasturnandu-se apoi pe acostamentul din partea stanga a sensului de mers Slatina-Bals, iar autoturismul acrosat a fost propulsat si dus spre acostamentul din dreapta, unde s-a rotit aproape 270 grade si, in final, a iesit de pe carosabil oprindu-se la 4 metri distanta fata de marginea din dreapta a drumului, se preciza intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina.
Imediat dupa accident Ramiro Vasile a fost testat cu etilotestul, rezultatul indicand o alcoolemie de 0.48 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat.
in urma accidentului, jandarmul Cristinel Voicu a fost transportat de urgenta la un spital din Bucuresti, unde a decedat cateva zile mai tarziu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți