17.3 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Liceenii de la Ion Minulescu, castigatori ai Olimpiadei Liceelor din acest an

- Advertisement -

Desi vremea ploioasa le-a dat planurile peste cap organizatorilor competitiei, si spectacolul in aer liber a fost mutat pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, iar invitatii care trebuiau sa cante – trupele Hi-Q si Akcent – nu au mai ajuns, elevii au venit in numar mare sa-si sustina colegii la Gala de Premiere. Marii castigatori din acest an, liceenii de la Ion Minulescu, au fost recompensati de organizatori cu suma de 35.000 de lei. Cupa pe care am castigat-o este cupa performantei, a creativitatii si a muncii pe care elevii au depus-o timp de o luna. De maine (n.red. – duminica), trebuie sa muncim din nou, pentru a fi la fel de sus si anul viitor, a declarat profesorul Aurelia Cotosman, directorul colegiului slatinean. Conform clasamentului final, locul al II-lea a fost ocupat de castigatorii de anul trecut, liceenii de la Radu Greceanu (193 de puncte), care au fost recompensati cu suma de 25.000 de lei, locul al III-lea de Liceul cu Program Sportiv (192 de puncte), cu un premiu de 15.000 de lei, iar locul al IV-lea a fost ocupat de Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu, ai carui elevi au strans 157 de puncte, si au castigat suma de 10.000 de lei.
Tot sambata seara au avut loc si probele de Miss, Mister, interpretare muzicala si dans; la Miss, cele mai frumoase eleve au fost cele de la Colegiul Economic P.S. Aurelian – locul I, LPS – locul II, CN Ion Minulescu, Colegiul National Agricol Carol I – locul III, CNV Nicolae Titulescu – locul IV, iar la Mister, CNV Nicolae Titulescu a ocupat locul I, CNA Carol I – locul II, CE P.S. Aurelian – locul III si CN Radu Greceanu – locul IV.
La interpretare muzicala, locul I a fost castigat de CN Radu Greceanu, locul II de CNV Nicolae Titulescu si CN Ion Minulescu, locul III de CNA Carol I si locul IV de Colegiul Tehnic Ion Mincu si LPS. CN Ion Minulescu si CN Radu Greceanu au ocupat locul I la proba de dans, CNV Nicolae Titulescu si LPS Slatina – locul II, CNA Carol I – locul III si CT Metalurgic – locul IV. Locul I la proba de majorete a fost castigat de LPS, CNV Nicolae Titulescu si CN Ion Minulescu, prima pozitie a clasamentului la proba de voluntariat a fost ocupata de CE P.S. Aurelian si CN Ion Minulescu, iar la proba de abilitati practice locul I a fost obtinut de CT Ion Mincu. Cea mai buna galerie a fost desemnata cea a liceenilor de la CNV Nicolae Titulescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți