16.7 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Sambata neagra: Trei accidente pe drumurile din judet

- Advertisement -

Astfel, la ora 18:00, pe strada Primaverii, din municipiul Slatina, Florin G., de 18 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, intr-o curba la stanga, nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil umed), a derapat si s-a izbit de un arbore de pe trotuar, dupa care a rupt un indicator rutier si un gard metalic pe o lungime de cinci metri. Accidentul s-a soldat cu ranirea conducatorului auto, care a ramas sub supraveghere medicala la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.
in aceeasi zi, in jurul orei 20:30, pe D.N. 54, pe raza orasului Corabia, soferul unui autoturism, in varsta de 19 ani, din localitate, intr-o curba la dreapta nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil umed), a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile.
in urma accidentului tanarul a fost internat la Spitalul orasului Corabia, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca Bucuresti.
Tot sambata, in jurul orei 22:30, pe strada Nicolae Titulescu, din orasul Draganesti-Olt, Tanta B., de 22 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neatentiei l-a acrosat pe Marin B., de 57 ani, din orasul Draganesti-Olt, care se angajase regulamentar in traversarea strazii, pe trecerea pentru pietoni. Victima a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, unde a ramas internata.
Potrivit politistilor, niciunul dintre conducatorii auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți