16.7 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doua victime la Valea Mare

- Advertisement -

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului a fost soferul unui autoturism Dacia Super Nova, Ilarie V., de 74 de ani, din judetul Brasov, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum. Conducatorul auto nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil umed) si, intr-o curba, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, ce circula regulamentar din sens opus. in urma cercetarilor s-a stabilit ca cei doi conducatori auto nu consumasera bauturi alcoolice , a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Au ajuns la spital
in urma accidentului, soferul autoturismului Logan, Liviu N., de 28 ani, din Priseaca, si pasagera din celalalt autoturism au suferit rani si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Echipajele de descarcerare si prim ajutor din cadrul SMURD Slatina au intervenit pentru descarcerarea persoanei din Dacia Nova, o femeie din Brasov, pasagera pe scaunul din dreapta-fata, care a fost gasita blocata intre scaunul din dreapta si stalpul masinii. Cu ajutorul acesoriilor din dotare, victima a fost scoasa din masina avariata si preluata de personalul medical si paramedical cu plagi la nivelul capului si plaga la nivelul piciorului drept. Aceasta a fost transportata de un echipaj cu medic de la ambulanta la spitalul Slatina. Paremedicii au mai acordat prim ajutor soferului Daciei Logan, care a fost gasit de acestia constient, cu excoriatii la cap si dureri la nivelul membrelor inferioare si toracelui. Pacientul a fost transportat la spitalul Slatina, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
in urma accidentului, circulatia in zona a fost blocata aproape o ora, coada de masini intinzandu-se pe un kilometru. in cauza politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți