16.7 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dupa aproape doi ani, Ramiro a cerut iertare familiei jandarmului Cristinel Voicu

- Advertisement -

Cuvintele sunt prea putine si scurte pentru a exprima ce simt. O viata a fost curmata si acest lucru ma va urmari toata viata. imi doresc sa dau timpul inapoi si acest accident sa nu se fi intamplat. imi cer iertare familiei in mod public si sper ca bunul Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste ce s-a intamplat. Vreau ca toata lumea sa stie ca nu mi-am dorit niciodata sa se intample acest lucru. A fost un accident. imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, a spus fostul liberal, moment in care mama jandarmului mort, Stela Voicu, a izbucnit in plans.
Femeia a declarat la iesirea din sala de judecata ca nu accepta scuzele lui Ramiro si ca spera ca aceasta sa primeasca pedeapsa maxima. in acel moment, in sala de judecata, am retrait clipele in care s-a produs accidentul. Nu o sa le pot uita niciodata. Pentru mine totul este distrus. Sper sa primeasca o pedeapsa cu executare iar cazul lui sa fie o lectie pentru toti cei care se urca beti la volan, a spus Stela Voicu.

Sa se faca dreptate
in pledoaria finala a procesului, procurorul de caz a cerut pedeapsa cu inchisoarea in cazul lui Ramiro Vasile pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa savarsita sub influenta bauturilor alcoolice. Aceeasi pedeapsa a fost ceruta si de catre avocata familiei victimei, Brandusa Matei. Vinovatia inculpatului este pe deplin dovedita. Singurul motto al familiei a fost si este sa se faca dreptate. Au ramas in urma faptei inculpatului niste parinti nenorociti si o sora. Viata unui tanar de numai 22 de ani a fost curmata prin inconstienta unui om care nu a avut demnitatea morala pana acum sa ceara iertare acestor parinti. Cerem instantei condamnarea inculpatului la o pedeapsa cu inchisoarea pentru ca numai astfel va putea sa constientizeze gravitatea faptelor sale, a spus avocata Brandusa Matei.
Avocata lui Ramiro, Nina Pascu, a cerut la randul ei aplicarea unei pedepse cu suspendare pentru clientul sau, motivand ca inculpatul nu a avut parte de un tratament la fel ca toti ceilalti aflati in situatia lui. Clientul meu a trebuit sa faca fata nu doar cercetarii penale, dar si unui atac mediatic extrem de puternic. Va rugam, onorata instanta, sa tineti cont si de lipsa antecedentelor penale, locul in societate, pozitia la locul de munca a clientului meu si sa coborati sub nivelul minim pedeapsa pe care considerati ca se impune. De asemenea, solicitam executarea pedepsei sub control judiciar, a spus avocata Nina Pascu.
Totodata, familia victimei ii cere lui Ramiro daune morale si materiale in valoare de aproximativ un milion de euro. Sentinta in acest dosar urmeaza sa fie pronuntata pe 11 iunie 2012.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți