15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Olimpici eliminati de la bacalaureat. Tentativa de frauda, descoperita cu ajutorul camerelor de supraveghere

- Advertisement -

Tentativa de frauda a fost descoperita atat cu ajutorul camerelor de supraveghere din salile de examen, cat si cu cel al profesorilor supraveghetori care si-au facut datoria, informeaza Ministerul Educatiei. Potrivit conducerii Inspectoratului scolar Judetean (ISJ) Bacau, 15 candidati au fost prinsi cand copiau de pe fituici, iar cinci aveau asupra lor telefoane mobile.
Luni, in Bacau, a avut loc prima proba scrisa, la limba si literatura romana, din cadrul sesiunii speciale a examenului de bacalaureat, organizata pentru participantii la olimpiade si competitii internationale.
Conform datelor furnizate de ISJ Bacau, in cele doua centre de examinare au fost prezenti 878 dintre cei 880 de candidati inscrisi, se precizeaza intr-un comunicat remis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS). Marti, va avea loc proba obligatorie a profilului, miercuri – proba la alegere a profilului si specializarii, iar joi – proba la limba si literatura materna. Primele rezultate vor fi afisate tot joi, pana la ora 18.00, iar depunerea contestatiilor va avea loc in cursul aceleiasi zile, in intervalul orar 18.00 – 22.00. Vineri vor fi solutionate contestatiile si vor fi afisate rezultatele finale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți