15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Crosul Ziua Olimpica, desfasurat la Slatina, pe 7 iunie

- Advertisement -

Actiunea se desfasoara in urma unui protocol de colaborare intre Consiliul Judetean Olt, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Inspectoratul scolar, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor Nicolae Golescu, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consolidare Antidrog, si Academia Olimpica Romana, filiala Olt.
Scopul actiunii il reprezinta reunirea la start a unui numar aproximativ de 600 de participanti, atragerea unui numar cat mai mare de spectatori, dar si crearea obisnuintei de a practica sportul si exercitiul fizic pentru cat mai multe persoane de varste diferite. Traseul pe care il vor parcurge participantii porneste de la Consiliul Judetean Olt – CEC Bank – IsJ Olt – Giratoriu Steaua Rosie – Giratoriu Gara CFR – Posta – Complex Winmark – CJ Olt. Reprezentantii CJ vor oferi materiale promotionale constand in 50 de tricouri, apa plata pentru toti participantii, premiul pentru cea mai mare familie participanta (minim 4 persoane) – o bicicleta, precum si asigurarea unui spectacol artistic pe parcursul desfasurarii actiunii.
Alte premii vor fi oferite de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, precum si de filiala Olt a Academiei Olimpice Romane – tricouri si diplome Olympic Day pentru toti participantii, si diplome arbitrilor, organizatorilor si castigatorilor locurilor I-IV la fiecare categorie de varsta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți