15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Reprezentantii pensionarilor, indignati ca sefii deconcentratelor ii trateaza cu indiferenta

- Advertisement -

sedinta de joi a Comitetului Consultativ pentru problemele persoanelor varstnice, pe a carei ordine de zi s-au regasit Facilitatile privind accesul pensionarilor la manifestari culturale si sportive, organizate la nivelul judetului, s-a desfasurat in prezenta a doar catorva directori de institutii oltene. Lipsa acestora nu a fost trecuta cu vederea de reprezentantii pensionarilor, care si-au exprimat indignarea fata de modul in care sefii deconcentratelor aleg sa ii trateze.
Cred ca se incetateneste tot mai mult obiceiul sefilor de deconcentrate si raportorilor de a nu raspunde acestor chemari. Se pare ca e o chestiune care da dovada de lipsa de raspundere; daca e director la o institutie deconcentrata, e subordonat Prefecturii, si atunci mi se pare ca Prefectura ar trebui sa schimbe putin stilul de munca din acest punct de vedere. Om fi noi batrani, dar avem pretentiile noastre, pentru ca noi am muncit o viata intreaga sa facem inclusiv Prefectura asta, si deconcentratele unde domniile lor sunt directori. in Olt noi avem aproape 130.000 de pensionari, si cei care sunt prezenti aici sunt oameni de la Bals, Caracal, Corabia, Draganesti. Nu inseamna putina bataie de joc din partea dumnealor fata de acesti oameni batrani?, a spus nemultumit Florea Mitroi, presedintele CJPV Olt.
Potrivit acestuia, sunt directori de institutii oltene care nu s-au prezentat niciodata la Prefectura, la intalnirile lunare cu pensionarii. Daca o trateaza in felul acesta, sa o spuna cu subiect si predicat in fata conducerii Prefecturii, si nu o mai tinem. Daca noi venim aici, venim ca e Prefectura, ca e institutia statului, e mana prelungita a Guvernului, si de aici avem pretentia sa se transmita la Guvern si la ministerele care se ocupa cu aceasta latura a vietii sociale, durerile noastre, plangerile si asa mai departe. Avem directori de deconcentrate care nu au venit de la infiintarea acestui consiliu, a spus Mitroi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți