3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Felicia Man, noua sefa a Inspectoratului scolar

- Advertisement -

Noua sefa a IsJ Olt a declarat ca are ca principal obiectiv imbunatatirea calitatii actului educational.
Dialogul si echilibrul sunt cuvintele de ordine pentru mine. Doresc instaurarea unui climat de dialog, de echilibru, sa putem lucra pentru imbunatatirea calitatii actului educational. Sunt convinsa ca impreuna cu colegii mei inspectori si profesori vom gasi cele mai bune solutii pentru a aduce performanta in judetul Olt, a spus Felicia Man.
Printre prioritatile noii sefe a IsJ Olt se numara si reintregirea echipei de inspectori.
Primul lucru pe care-l voi face va fi sa completez echipa de inspectori scolari, echipa care acum functioneaza la capacitate redusa in urma demiterilor. Sunt foarte multe lucruri de facut si este nevoie de completarea echipei. Iau in calcul intoarcerea multora din cei demisi, a adaugat Felicia Man. Desi numirea sa in functie a fost una politica, noua sefa a IsJ Olt sustine ca la reintregirea echipei de inspectori singurul criteriu de care va tine cont va fi competenta, fara oameni angajati politic.
Felicia Man va face deocamdata echipa cu democrat liberala Mariana Gheorghe, a carei decizie inceteaza pe 31 august, la sfarsitul anului scolar.
IsJ Olt are de aproximativ doua saptamani inca un post de inspector scolar adjunct, pentru ocuparea acestui post fiind vehiculat numele liberalului Marian Anghel, profesor la un liceu din Bals.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți