12.3 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Barbati din Olt si Dolj, arestati pentru proxenetism

- Advertisement -

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Dolj, joi noaptea, in jurul orei 23:00, politistii au oprit trei taxiuri pe raza municipiului Craiova, in interiorul carora au fost depistate noua persoane de sex feminin, dintre care doua minore, ce urmau sa fie transportate la un hotel, in vederea exploatarii sexuale.
Totodata, intr-unul dintre cele trei autovehicule, a fost depistata si Sanda Cazacu, de 47 de ani, din Craiova, judetul Dolj, suspectata de traficarea mai multor minore si tinere.
Din cercetarile efectuate de catre politistii din cadrul B.C.C.O. Craiova – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane a rezultat faptul ca membrii grupului infractional organizat au exploatat sexual, in perioada 2010 – 2012, peste 20 de victime, unele dintre acestea minore, obtinand venituri ilegale de peste 70.000 de euro, se precizeaza in comunicatul de presa al IPJ Dolj.
De asemenea, din investigatiile efectuate a reiesit ca in activitatea infractionala erau implicati si conducatorii auto ai celor trei autoturisme taxi, respectiv: Sorin Popescu, de 48 de ani, Claudiu Craciun, de 25 de ani si Daniel Dinca, de 43 de ani, toti din municipiul Craiova.
Totodata, extinzand cercetarile, oamenii legii au stabilit ca din grupul infractional mai faceau parte si Daniel Brincus, Marin Barbulescu, Ovidiu Gronea si Cosmin Falcoe, toti din Craiova, dar si Gheorghe, Madalin si Valentin Croitoru, toti trei din Slatina, fiind suspectati ca au traficat mai multe tinere, printre care si o minora.
Dupa mai multe ore de audieri suspectii au fost prezentati Tribunalului Dolj, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru 20 de zile.
Suspectii sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup, trafic de persoane, trafic de minori, prostitutie si proxenetism. Cercetarile continua pentru depistarea si prinderea tuturor membrilor grupului infractional organizat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți