12.3 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Recursul Bratienilor, judecat azi

- Advertisement -

Bedu Bratianu, Eugen Bratianu, Mihai Bratianu zis Oaie, si Mihai Bratianu zis Cucu au primit pe 25 octombrie mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, ei fiind cercetati pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. Decizia Tribunalului Olt a fost atacata cu recurs, iar acesta urma sa fie judecat luni, 29 octombrie. Potrivit portalului Curtii de Apel Craiova, recursul a fost insa amanat cu o saptamana la cererea d-nei avocat Iacobescu, pentru a pregati apararea si a depune motive scrise de recurs.
Gruparea condusa de clanul Bratianu a fost anihilata pe 19 octombrie de catre procurorii DIICOT si ofiterii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt.
Potrivit DIICOT, membrii gruparii Bratianu au obtinut beneficii financiare substantiale, utilizand un numar de peste 20 de societati comerciale, pentru efectuarea de operatiuni ilegale cu produse petroliere, zahar si ulei.
Astfel, acestia au derulat operatiuni de import de produse petroliere (motorina, benzina, uleiuri) din Bulgaria, pe care le-au introdus si comercializat pe teritoriul Romaniei, fara plata taxelor si impozitelor aferente.
De la locuintele si sediile firmelor detinute de gruparea Bratianu oamenii legii au ridicat autoturisme de lux, arme, bani, bijuterii, dar si numeroase documente contabile si componente IT.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți