14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Plata impozitelor locale se face pe baza de bonuri de ordine la Directia Economica Slatina

- Advertisement -

Sistemul a fost introdus recent de reprezentantii municipalitatii la Directia Economica din cadrul Primariei Slatina, iar metoda se pare ca a prins foarte bine. Daca in alte zile, in jurul pranzului, casieriile erau suprasolicitate, odata cu implementarea noului sistem contribuabilii nu se mai inghesuie la ghisee. Sistemul este foarte util, azi (n.red. miercuri) au venit in jur de 100 de persoane, au accesat bonul de ordine si si-au platit impozitele si taxele locale. Pe langa acest bon de ordine, Primaria Slatina a implementat anul acesta sistemul national electronic de plati, adica ghiseul.ro, prin care contribuabilii persoane fizice pot sa vina la Directia Economica, la biroul nr. 3, pentru eliberarea parolelor si a utilizatorului. Sunt in jur de 1.250 de parole si aproape 350 de persoane care au platit prin ghiseul.ro, a spus Florin Barbu, directorul Directiei Economice Slatina.
Municipalitatea e de parere ca sistemul va eficientiza activitatea institutiei, si se va realiza o evidenta clara asupra operatiunilor derulate la fiecare casierie in parte.
Un alt element pe care il aduce acest sistem e ca am o evidenta foarte clara a ghiseelor care sunt incarcate. Astfel am putea sa regandim partea de organizare interna tocmai din acest motiv, pentru a reduce timpul si a fi mult mai eficienti atunci cand incasam, a declarat viceprimarul Minel Prina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți