15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

O femeie de 70 de ani, data disparuta

- Advertisement -

Politistii Sectiei de Politie Rurala Ganeasa au fost sesizati zilele trecute de catre stefan Stanciu, din comuna Ganeasa, despre faptul ca, in noaptea de 4 spre 5 noiembrie, sora sa, Rada Stanciu, de 70 ani, a plecat de la locuinta lui si nu a mai revenit. Din primele cercetari, s-a stabilit ca aceasta i-a comunicat in nenumarate randuri fratelui sau ca doreste sa se intoarca la domiciliul sau, din comuna Curtisoara, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Semnalmente: inaltime 1,60 metri, greutate 63 kg, par grizonat, tuns la nivelul umerilor, ochi albastri; fara semne particulare.
La data plecarii de la locuinta fratelui sau, femeia era imbracata cu o camasa barbateasca bleu-marin in carouri, pantaloni din stofa de culoare neagra, peste care purta o fusta de culoare inchisa, in picioare avea papuci din plastic de culoare inchisa, iar pe cap, batic de culoare maro.
Politistii fac apel la cei care pot da relatii despre aceasta sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți