25.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Un sofer beat a intrat cu masina in copac

- Advertisement -

Din primele cercetari politistii au stabilit ca Ion O., de 30 ani, din comuna Draghiceni, in timp ce conducea autoturismul personal pe raza comunei Draghiceni, satul Grozavesti, a pierdut controlul volanului, intrand in coliziune cu un pom de pe partea stanga a directiei de mers.
in urma evenimentului rutier a rezultat ranirea conducatorului auto si a pasagerului dreapta fata, Adrian D., de 23 ani, din comuna Draghiceni, ambii fiind transportati la Spitalul municipiului Caracal, unde au ramas sub supraveghere medicala.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat, si i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala admisa, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți