20.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Gabi Diaconu, prim-vicepresedinte la Forta Civica Olt

- Advertisement -

in partidul nostru au intrat o serie de oameni noi cu o puternica personalitate, profesionisti in domeniile lor de activitate, oameni cu o bogata experienta. Gabi Diaconu, proaspat membru al Fortei Civice Olt, va fi prim vicepresedinte al partidului si presedinte al organizatiei Slatina. Este un om care are expertiza si poate fi un real castig pentru partidul nostru. Fortei Civice Olt i s-a alaturat si profesorul universitar Iancu Tanasescu. Este profesor de drept penal la Universitatea din Craiova. si el, ca si Gabi Diaconu, asigura un plus de valoare partidului nostru la nivel judetean. Asa cum am mai spus, obiectivul nostru nu este unul pe termen scurt, pentru noi lucrurile nu se termina pe 9 decembrie. Vreau sa va asigur ca pe termen lung Forta Civica va fi un partid cu oameni competenti, cu oameni care vor asigura resursele unei bune guvernari atat la nivel local cat si central, a spus Panduru. Acesta a precizat ca la ora actuala organizatia pe care o conduce are filiale in aproape jumatate din localitatile judetului.
Prezent la conferinta de presa, Diaconu s-a declarat convins ca impreuna cu Panduru va face o echipa ce va avea multe de spus pe scena politica locala.
Din 2008 – 2009 nu am mai facut politica, am fost ultima oara membru al PDL. Am luat decizia de a ma alatura Fortei Civice, partid care in opinia mea este unul de viitor, care isi va pune foarte mult amprenta pe politica locala si nationala. Cred ca trebuia sa fac acest pas, pentru ca fac un pas catre un partid de opozitie si il fac intr-un moment cand partidul se afla intr-o dificultate sa zicem, a inceputului, pentru ca trebuie create aceste structuri, si mi se parea normal sa fac acest pas lasand sa treaca si discutia listelor comune ale ARD, neavand intentia de a candida la parlamentare sub nici o forma. in urmatoarea perioada ma voi implica activ in organizarea judeteana cat si locala a acestui partid. Ne asteptam sa vina multi catre noi, pentru ca observam pe piata politica foarte multi nemultumiti, atat de la partidele de opozitie cat si de la cele de guvernare. Cred ca Forta Civica este singura varianta la momentul acesta de a revitaliza un pic scena politica. Colaborez foarte bine cu domnul Panduru, ne stim de foarte mult timp si sunt convins ca impreuna vom face o echipa si vom misca lucrurile, a spus Diaconu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți