14.1 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

ANI a dat iama in viceprimarii Oltului

- Advertisement -

Robert Munteanu, viceprimarul orasului Piatra Olt, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 29 iunie 2012, intrucat acesta detine simultan functia de viceprimar al orasului Piatra Olt si calitatea de titular intreprindere individuala MUNTEANU E. ROBERT AGRO iI, precum si functia de administrator al S.C. AGRIA IMPEX S.R.L., incalcand, astfel, prevederile art. 87 alin. (1) lit. d) si g) din Legea nr. 161/2003.

Dumitru Tudosie, viceprimarul comunei Barasti, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 17 august 2010, intrucat acesta detine simultan functia de viceprimar al comunei Barasti si calitatea de reprezentant al Unitatii Administrativ Teritoriale Barasti in Adunarea Generala a Asociatilor S.C. PRESTaRI BaRasTI S.R.L., societate comerciala de interes local, incalcand astfel dispozitiile art. 87 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 161/2003.

Florin Miu, viceprimarul comunei Colonesti,
se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 14 ianuarie 2010, intrucat acesta detine simultan functia de viceprimar al comunei Colonesti si calitatea de persoana fizica autorizata in cadrul MIU FLORIN PERSOANa FIZICa AUTORIZATa, incalcand astfel dispozitiile art. 87 alin. (1) lit. g) din Legea nr. 161/2003
in declaratiile de interese depuse in perioada 2010-2014, acesta nu a mentionat detinerea calitatii de persoana fizica autorizata in cadrul MIU FLORIN PERSOANa FIZICa AUTORIZATa, motiv pentru care Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina in vederea verificarii indiciilor privind posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta de art. 326 din Codul Penal al Romaniei.

Dana-Constantina Pauna, viceprimarul orasului Potcoava, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 28 iunie 2012, intrucat aceasta detine simultan functia de viceprimar al orasului Potcoava si calitatea de asistent medical generalist in cadrul S.C. PETROMED SOLUTIONS S.R.L., incalcand, astfel, prevederile art. 87 alin. (1) lit. c) si d) din Legea nr. 161/2003. Totodata, Dana-Constantina Pauna s-a aflat in stare de incompatibilitate si ca urmare a faptului ca aceasta a incheiat un contract de prestari servicii (intre S.C. AVON COSMETICS ROMaNIA S.R.L. si PFA PaUNA DANA CONSTANTINA), respectiv un contract civil (intre S.C. AVON COSMETICS ROMaNIA S.R.L. si PaUNA DANA CONSTANTINA), incalcand, astfel, prevederile art. 87 alin. (1) lit. k) din Legea nr. 161/2003.

Petrica Andrei Adam, viceprimarul comunei Babiciu, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 26 iunie 2012 – 27 octombrie 2014 intrucat acesta a detinut simultan functia de viceprimar al comunei Babiciu si calitatea de reprezentant intreprindere familiala in cadrul ADAM PETRICa-ANDREI iNTREPRINDERE FAMILIALa, incalcand, astfel, dispozitiile art. 87 alin. (1) lit. g) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. MIU FLORIN nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in termenul prevazut de lege, in exercitarea dreptului la aparare.
Fapta persoanei cu privire la care s-a constatat incalcarea obligatiilor legale privind conflictul de interese ori starea de incompatibilitate constituie abatere disciplinara si se sanctioneaza potrivit reglementarii aplicabile demnitatii, functiei sau activitatii respective .
Persoana fata de care s-a constatat existenta conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea public respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioadade 3 ani de la incetarea mandatului, precizeaza ANI.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți