8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Centrele CEZ, inchise pe 30 noiembrie si 1 decembrie

- Advertisement -

Conform reglementarilor in vigoare in domeniul muncii, data de 30 noiembrie, ziua sarbatoririi Sfantului Apostol Andrei, precum si data de 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei sunt declarate sarbatori nationale si zile libere la nivel national. Din acest motiv, Centrele de Relatii cu Clientii CEZ nu vor avea program de lucru in zilele de luni 30 noiembrie, respectiv marti, 1 decembrie.
incepand cu data de 2 decembrie, programul de functionare va fi reluat corespunzator programului normal din zilele lucratoare, respectiv 08:00 – 16:00 sau 08:00-17:00, in cazul Centrelor de Relatii cu Clientii din municipiile – resedinta de judet Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu-Jiu. Mentionam ca in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie nu au fost planificate intreruperi programate pentru executarea de lucrari de investitii sau mentenanta. Totodata, CEZ Distributie a suplimentat numarul de ture de servire operativa pentru aceasta perioada, in vederea asigurarii continuitatii in alimentarea cu energie electrica si pentru interventia rapida in caz de avarii, au precizat reprezentantii CEZ.
Pentru orice informatii legate de serviciile CEZ, clientii pot apela INFO LINIA CEZ, numar unic de telefon 0251.929, tarif normal pentru apelurile efectuate din reteaua nationala, disponibila NON-STOP pentru a semnala orice tip de intrerupere accidentala in alimentarea cu energie electrica, iar pentru informatii comerciale, zilnic in intervalul orar 08:00-20:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți