9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Iulius spak, arestat pentru 30 de zile

- Advertisement -

impotriva unui alt director zonal din Pitesti al societatii administrate de spak, fiul fostului patron al firmei Constantin spak, care acum aproape sapte ani s-a sinucis in incinta abatorului de la Valea Mare, injunghiindu-se in inima, a fost luata masura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Miercuri seara, cei trei administratori ai firmei Spak au fost retinuti pentru 24 de ore, iar joi au fost prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. Directorii s-au aflat printre cele cinci persoane aduse la audieri in urma celor sase perchezitii efectuate miercuri dimineata la mai multe adrese de locuinte si sedii de firme din judetele Arges, Olt si Dolj. Trei persoane au fost retinute: un barbat in varsta de 38 de ani din Slatina (n.r. – Iulius spak), altul din Craiova de 46 de ani si altul din Pitesti de 40 de ani, toti administratori ai societatii. Au fost cinci persoane aduse la audieri, printre care si o femeie de 33 de ani din Slatina (n.r. – sotia lui spak, Carmen), dar s-au luat masuri doar impotriva celor trei, a declarat inspectorul principal Madalin Zamfir, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetan Arges.
Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE) Arges, coordonati de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, au facut miercuri o descindere la Pitesti, acasa la un director zonal al firmei Iulius spak, una la Bogati (n.r. – comuna din Arges), unde locuieste un agent de vanzari al respectivei societati, o alta la sediul firmei din comuna Valea Mare – Olt, doua la Slatina si una la Craiova, tot la un director din cadrul societatii comerciale.
in urma perchezitiilor domiciliare efectuate, oamenii legii au identificat si ridicat in vederea continuarii cercetarilor sisteme informatice, imprimante, telefoane mobile si tablete, susceptibile a fi fost folosite la savarsirea de infractiuni, dar si cateva cutii pline cu documente fiscale. Cei vizati sunt banuiti ca, in perioada august – noiembrie 2017, in calitate de administratori ai unei societati comerciale, cu profil de activitate comert cu produse din carne, ar fi omis in tot sau in parte sa evidentieze in registrele contabile operatiunile comerciale efectuate. Prejudiciul creat depaseste 450.000 de lei, reprezentand impozit pe profit si TVA, a adaugat purtatorul de cuvant al Politiei Arges. Pe langa politistii SICE si procurorii argeseni, la descinderi au participat si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți