19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

CSM Slatina investeste in fotbal si tenis de camp

- Advertisement -

Primaria Slatina investeste in sport. Astfel, in bugetul de anul acesta alocat Clubului Sportiv Municipal au fost prevazute fonduri necesare pentru infiintarea unei echipe de fotbal. Aceasta va juca in Liga a V-a si va reprezenta nucleul pentru formarea unor echipe de copii si juniori care sa duca mai departe traditia fotbalului slatinean. Conform proiectului de buget, Clubul Sportiv Municipal va primi credit pentru toate sectiile sportive, pentru intretinerea si buna functionare, iar in cadrul clubului va aparea o noua ramura sportiva. Ma refer la echipa de fotbal pe care o vom inscrie, incepand din luna martie, in Liga a V-a. Este un proiect suta la suta slatinean. Echipa este deja conturata, iar media de varsta va fi undeva la 21 de ani. Sunt jucatori tineri, din Slatina si din localitatile invecinate. Ne dorim ca, pe langa aceasta echipa, sa crestem copii talentati la fotbal, care sa aiba ca exemplu echipa <> si sa joace cu motivatie pentru a ajunge aici, a explicat Gigi Vilceleanu, viceprimarul Slatinei.Antrenorul echipei va fi Iulian Mitrache, iar antrenor secund, Doru Alexe, ambii cunoscuti in peisajul fotbalistic din judet.

sase terenuri de tenis, la Clubul Nautic

Autoritatile vor investi si in tenis, anul acesta. Cu bani din bugetul local, vor fi amenajate sase terenuri de tenis de camp, la Clubul Nautic. in noul buget al Clubului Sportiv Municipal este prevazuta si amenajarea a inca sase terenuri de tenis de camp, care vor fi amplasate in Clubul Nautic. Trei dintre acestea vor fi cu zgura, iar celelalte trei cu suprafata rapida. Doua din cele cu suprafata rapida vor fi acoperite, iar toate vor fi dotate cu nocturna. Investitiile vor fi incepute si finalizate in cursul acestui an, a mai spus Vilceleanu.
Cu aceste terenuri amenajate, reprezentantii municipalitatii au in plan sa organizeze si un turneu de tenis de camp la Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți