19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

TMK Artrom Slatina a lansat o noua linie de productie

- Advertisement -

Compania TMK Artrom SA Slatina, producator recunoscut pe piata tevilor cu aplicatii industriale din Europa, a lansat in productie un nou complex de tratamente termice pentru tevi din otel. Datorita noului echipament, compania va creste ponderea productiei Premium in portofoliul de comenzi. Capacitatea anuala a liniei de tratament termic este de peste 160 de mii de tone de tevi. Proiectarea si furnizarea echipamentelor a fost realizata de Grupul SMS, unul dintre liderii mondiali in echipamente pentru industria metalurgica.
La ceremonia de lansare de vineri, presedintele Consiliului de Administratie a TMK Artrom, Dmitry Pumpyanskiy, a vorbit despre evolutia continua a fabricii de tevi. in toti acesti ani, am promovat o politica de dezvoltare continua, de crestere, de imbunatatire a tehnologiei in functie de cerintele pietei si de perspectivele de viitor. Aceste active au fost complet retehnologizate, pentru a pune cap la cap un sistem modern, care transforma materiile prime intr-un produs inovativ de inalta tehnologie. Aceasta experienta pozitiva si aceasta situatie favorabila in care se afla afacerea noastra aici, in Romania, ne dau incredere sa continuam cu urmatoarea investitie. Aceasta va transforma TMK Artrom intr-un producator de tevi Premium pentru industrie, a spus Dmitry Pumpyanskiy.

Paul Stanescu si Emil Mot, prezenti la inaugurare

La evenimentul celor de la TMK Artrom a participat si vicepremierul Paul Stanescu. Acesta a vorbit despre importanta investitiei, pentru contributia la bugetul local si numarul locurilor de munca pe care il aduce. Sunt aici in calitate de membru al Guvernului Romaniei, dar as vrea sa va spun ca cea mai mare bucurie este sa spun ca sunt un localnic, ca sunt, de fapt, un senator al judetului Olt, care impreuna cu toata comunitatea se bucura de o mare investitie, la cele mai inalte standarde, a Grupului TMK. Deja putem spune (…) ca suntem o familie, pentru ca Grupul TMK este de aproximativ 18 ani in Romania, sigur a traversat si perioade mai grele si perioade mai bune. Iata ca astazi (n.r. vineri), la Slatina, aici la TMK Artrom suntem in casa unui lider mondial in ceea ce priveste productia de tevi de otel. Nu poate sa fie decat o mare bucurie. Contributia la bugetul local va fi mai mare, locurile de munca, pe care comunitatea noastra le va avea, mai multe si asta ne bucura, a declarat vicepremierul Paul Stanescu, la ceremonia de inaugurare.
Primarul Slatinei, Emil Mot, i-a asigurat pe investitori ca administratia locala isi va mentine preocuparile de a asigura un climat stabil din punct de vedere al taxelor si impozitelor. Investitia celor de la TMK Artrom arata ca Slatina este un oras propice pentru a investi, arata o stabilitate a orasului nostru, faptul ca investitorii au incredere in autoritatea publica locala, care le ofera un cadru propice, stabil, unde taxele si impozitele nu fluctueaza. De asemenea, arata o incredere mare in locuitorii orasului nostru pentru ca, bineinteles, orice investitie are nevoie de oameni care sa lucreze. Slatina are oameni capabili si am vazut ca este vorba despre o noua tehnologie, o tehnologie avansata, moderna, iar acest lucru inseamna ca slatinenii au capacitatea sa lucreze cu aceste noi tehnologii. Ma bucur foarte mult pentru aceasta realizare, le urez sa faca cat mai multe in Slatina si le doresc mult succes in continuare, a declarat Emil Mot.
TMK Artrom a avut si alti oaspeti de seama la inaugurarea noii capacitati de productie, care propulseaza fabrica din Slatina in topul mondial al companiilor din domeniu. Ambasadorul Rusiei in Romania, Valeri Kuzmin, europarlamentarul Norica Nicolai, reprezentanti ai celorlalte mari companii de pe platforma industriala a Slatinei, dar si parlamentari de Olt, au vizitat fabrica si au felicitat conducerea companiei pentru evolutia din ultimii ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți