15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Licitatia pentru locurile din parcarea etajata, programata luni

- Advertisement -

62 de slatineni au depus cereri pentru a ocupa, de anul viitor, unul din cele 44 de locuri in parcarea etajata de pe Aleea Rozelor.
Reprezentantii Directiei Administrarea Strazilor si Iluminatului Public (DASIP) au stabilit, prin hotarare de consiliu local, criteriile de atribuire. Sunt avantajati cei care au domiciliul in zona si sunt proprietarii masinii respective, urmati de cei care locuiesc cu contract de chirie sau sub alta forma si detin un autoturism prin contract de comodat sau alte forme, iar la final persoanele juridice. Chiar si dupa aplicarea acestor criterii, tot va fi nevoie de organizarea unei licitatii. Numarul solicitarilor este mai mare decat numarul locurilor disponibile. Avand in vedree ca s-a aprobat ultimul regulament in sedinta de consiliu local, acest regulament prevede impartirea solicitantilor pe trei categorii. Dosarele au fost impartite si se va face atribuirea locurilor in functie de numarul de cereri pe fiecare categorie in parte, a explicat Claudiu Dascalu, directorul DASIP Slatina.
Persoanele cu dizabilitati care locuiesc in zona si au cerut un loc de parcare il vor primi gratuit. Licitatia a fost stabilita pentru luni, la ora 16:00, si se va desfasura la sediul DASIP, de pe strada Draganesti, din incinta fostului Liceu de Constructii. Pretul de pornire este de 720 de lei, suma ce reprezinta plata chiriei pentru tot anul 2019.
Avand in vedere numarul mare de solicitari inregistrate pentru aceasta parcare, autoritatile din Slatina vor mai construi inca una, pe Aleea Muncii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți