22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Componenta BEJ Olt pe perioada alegerilor europarlamentare, trasa la sorti

- Advertisement -

Tragerea la sorti a fost efectuata de judecatorul Liliana Oprea, presedintele Tribunalului Olt si s-a desfasurat in prezenta unor reprezentanti ai organizatiilor judetene ale PSD si PNL, dar si ai mass-media.
Potrivit Legii 33/2007, privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, componenta BEJ Olt a fost desemnata dintre cinci judecatori in exercitiu ai instantei de judecata care si-au exprimat disponibilitatea de a participa la tragerea la sorti. S-au ales presedintele Biroului Electoral Judetean in persoana judecatorului Luminita Busuioc din cadrul Sectiei I Civila, loctiitorul acestuia care este judecatorul Sorinel Vasile ce isi desfasoara activitatea la Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, iar membru a fost desemnat judecatorul Florentina Stana, tot din cadrul Sectiei a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal.
Biroul Electoral Judetean s-a constituit deja in aceeasi locatie, respectiv la etajul 2 al Prefecturii Olt, iar de joi cei trei judecatori care fac parte din acesta si-au preluat atributiile prevazute de lege.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți