14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Barbati arestati dupa ce au lovit si santajat un corabian

- Advertisement -

in prezent, barbatii sunt incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Olt, insa decizia instantei de judecata nu este definitiva si poate fi contestata. Pe langa cei sase barbati, alti doi sunt cercetati in acelasi dosar si au fost arestati in lipsa. Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Corabia. Dispune arestarea preventiva a inculpatilor: Radu Ciucurel, Radu Strugurel, Radu Adi, Radu Ion, Radu Mihai, Mihai Mihai Robert, pe o durata de 30 zile, de la 07.05.2019 pana la 05.06.2019, inclusiv, Radu Maru, Mihai Florin Ionut, pe o durata de 30 de zile de la data punerii in executarea mandatului de arestare preventiva. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru partile prezente si de la comunicare pentru partile lipsa, se arata in solutia pe scurt a Judecatoriei Corabia.

stirea initiala: sase barbati, banuiti de santaj, furt, violare de domiciliu si lovire sau alte violente, au fost retinuti luni in urma unui flagrant organizat de politistii din orasul Corabia, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Corabia. Oltenii, cu varste cuprinse intre 18 si 63 de ani, sunt acuzati ca au intrat in casa unui barbat din Corabia pe care l-au agresat si i-au furat bani si documente din masina, apoi i-ar fi cerut 12.500 de lei, pentru a-si putea recupera actele.

Barbatii au fost surprinsi in flagrant delict in timp ce primeau o suma de bani de la pagubit, in schimbul restituirii documentelor. Din cercetari a reiesit faptul ca, la data de 3 mai, acestia ar fi patruns, fara drept, in curtea unei locuinte din orasul Corabia, cu aceasta ocazie lovind un barbat de 33 de ani. Proprietarul locuintei a sesizat si lipsa unor bani si a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul sau, ulterior fiind contactat de persoanele in cauza, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, in vederea restituirii documentelor sustrase, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Politistii din Corabia i-au retinut luni pe cei sase barbati, care au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Olt, iar marti au fost prezentati Parchetului Corabia, pentru a fi din nou audiati. in cursul dupa-amiezii, barbatii au fost prezentati in fata judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Corabia, cu propunerea de arestare preventiva pentru o durata de 30 de zile. Cercetarile continua in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu, furt, santaj si lovirea sau alte violente.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți