10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se pun la punct ultimele detalii pentru Crosul primaverii 5K

- Advertisement -

Toti concurentii care vor lua startul la Crosul primaverii 5K vor parcurge un traseu de 5 kilometri, care incepe din fata centrului comercial Winmarkt si continua pe Bulevardul A.I. Cuza, strazile Ecaterina Teodoroiu si Artileriei, cu intoarcere pe Bulevardul A.I. Cuza, strada Primaverii, strada Crisan, Bulevardul Nicolae Titulescu, strada Vederii, Expo Parc si urcare pe Esplanada.
Pentru a elimina orice posibilitate ca vreun concurent sa scurteze traseul pentru a ajunge mai rapid la finish, organizatorii au stabilit sa monteze cipuri pe tricourile concurentilor. Astfel, daca la finalul cursei se va constata ca nu sunt parcursi in totalitate cei 5 kilometri, concurentul respectiv va fi descalificat. Fiecare concurent va primi in ziua competitiei – 12 mai – un kit de concurs ce va contine tricoul oficial al competitiei si numarul de concurs, incepand cu ora 09:00, cu o ora inainte de startul concursului, in fata complexului comercial Winmarkt.
Le reamintim concurentilor faptul ca pentru a lua parte la aceasta competitie este necesar sa completeze si o declaratie pe propria raspundere care sa ateste, printre altele, acceptarea Regulamentului si faptul ca se considera apti din punct de vedere medical, fizic si mental sa sustina acest tip de efort. Declaratia se poate obtine la fata locului dar poate fi descarcata si de pe site-ul Primariei Slatina – www.primariaslatina.ro, loc unde pot fi consultate atat harta traseului, cat si regulamentul competitiei, au anuntat reprezentantii Primariei Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți