19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate intr-un accident rutier, la Slatina. O persoana a ajuns la spital

- Advertisement -

Accidentul a avut loc la intersectia strazii Tunari cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza din municipiul Slatina si s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate.
in urma verificarilor efectuate, politistii rutieri din Slatina au stabilit faptul ca un conducator auto, in varsta de 53 de ani, din Slatina, in timp ce conducea un autoturism pe strada Tunari, din directia strada Profesor Alexe Marin catre strada Artileriei, la intersectia cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrand in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un barbat, de 30 de ani, a spus Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
in urma impactului, autoturismul acrosat a fost proiectat intr-un alt autovehicul, care se afla oprit in intersectie, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept.
O persoana, care era pasagera in masina lovita de primul autoturism, a fost ranita si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Toti cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, acestia nefiind sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți