14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

scoala de Politie Slatina a implinit 45 de ani de existenta

- Advertisement -

Saptamana aceasta au avut loc competitii sportive in cadrul manifestarii Ziua Centrului – 45 de ani de existenta institutionala, la care au participat cadre ale institutiei de invatamant, pensionari, precum si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Ziua de miercuri a fost dedicata altor activitati, respectiv Cupa Presei la Tir Sportiv, la care au fost prezenti reprezentanti ai mass-media locala si regionala, cei mai buni dintre ei fiind premiati cu locurile I, II si III, dar si Ziua Portilor Deschise, pragul centrului fiind trecut de zeci de elevi ai mai multor scoli si colegii din municipiul Slatina, care au vizitat mai multe spatii ale unitatii, dar si salile de curs. De asemenea, copiii si tinerii de la unitatile scolare slatinene au putut admira si afla mai multe informatii despre autospecialele de interventie si tehnica din dotarea politistilor. Cu totii au fost impresionati de echipajele criminalistilor, luptatorilor de la Serviciul de Actiuni Speciale, dar si de cel al politistilor de la Serviciul Rutier.
Manifestarile dedicate Zilei scolii de Politie Slatina vor continua si in zilele urmatoare, cand vor avea loc un simpozion si expozitia foto-documentara Centrul de Formare si Perfectionare a Politistilor <> Slatina – retrospectiva 1974-2019, dar si o intalnire festiva intre actualele si fostele cadre si personalul civil din cadrul institutiei de invatamant.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți