9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajatii Romvag Caracal, protest pentru salarii mai mari

- Advertisement -

Satui sa fie mintiti de conducerea fabricii ca vor primi salarii mai mari, angajatii fabricii de vagoane Romvag, din Caracal, au oprit vineri dimineata lucrul si au iesit sa protesteze.
Lucram in conditii grele, in toxicitate, iar salariile sunt foarte mici, intre 2.110 si 3.200 lei brut. Ni s-a promis ca vor creste salariile, dar nu s-a respectat aceasta promisiune. Astazi (vineri n.r.) am intrerupt lucrul, pentru cateva ore. Toti oamenii sunt in curtea fabricii. Noi credem ca o majorare salariala de 40% ar fi suficienta si corecta, avand in vedere conditiile in care lucram, a spus unul dintre angajati.
Salariatii au mai spus ca liderul de sindicat nu s-a implicat activ in renegocierea salariilor, motiv pentru care vor alege un nou reprezentant al salariatilor.
in urma protestului, conducerea fabricii i-a anuntat pe angajati ca vor relua negocierile cu sindicatul, in vederea acordarii unei majorari salariale.
in prezent, fabrica este detinuta de un investitor american si produce capete pentru vagoane. in curand, va incepe si productia de vagoane complete la fabrica din Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți