14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Iancu Jianu: Un biciclist baut a lovit o femeie si a fugit de la locul accidentului

- Advertisement -

Potrivit politistilor, femeia, in momentul in care a fost acrosata de biciclistul din Iancu Jianu, se angajase neregulamentar in traversarea strazii.
Un biciclist, in varsta de 34 de ani, din localitate, in timp ce se deplasa din directia Iancu Jianu catre Bals, a accidentat usor o femeie, de 54 de ani, care, in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nepermis si fara sa se fi asigurat. Dupa producerea evenimentului, biciclistul a parasit locul accidentului, fara incuviintarea politiei, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru efectuarea de investigatii medicale amanuntite, fara a ramane insa internata.
Biciclistul a fost testat de politisti cu aparatul alcooltest, rezultand o concentratie de 0,26 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat, acesta fiind cercetat in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți