11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatinean arestat dupa ce a batut si amenintat un barbat intr-o scara de bloc

- Advertisement -

Fapta a fost sesizata la Politia Slatina in luna martie, barbatul de 47 de ani spunand oamenilor legii ca a fost batut de persoane necunoscute intr-o scara de bloc, pe raza municipiului.
Cercetarile au fost preluate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale care au identificat un barbat de 41 de ani, din municipiul Slatina, banuit ca ar fi agresorul persoanei respective, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in urma audierilor si administrarii de probe, politistii de investitii criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina, l-au retinut marti pe agresor pentru 24 de ore. Miercuri, barbatul de 41 de ani a fost prezentat in fata magistratilor Judecatoriei Slatina, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar in prezent acesta se afla incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Olt.
Batausul este cercetat penal de politisti, acesta fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de vatamare corporala si amenintare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți