11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Drept la replica

- Advertisement -

Domnule Manager,

Subsemnatul Andrei Tiberiu, medic la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, solicit rectificarea articolului Poboru: Tanara impuscata accidental cu arma de vanatoare a nasului are nevoie de bani pentru operatie publicat pe 12.05.2019 de catre Catalin FIRCOIU in ziarul dvs, intrucat contine multiple erori:
1.Este falsa afirmatia ca am vrut sa-i amputam mana. Am explicat ca in functie de starea musculaturii (care urma sa fie evaluata in sala de operatii) se poate ajunge si la asa ceva.
2.In Romania se fac interventii reconstructive pe cot, si se pun inclusiv proteze de cot. Exista un grup restrans de medici pregatiti pentru o asemenea interventie si in Romania. De unde stiti ce ne-am dat seama si ce nu?
3.Este falsa afirmatia ca nu-si poate pune in miscare degetele. Ar fi bine sa si examinati persoana despre care scrieti.
4.Este falsa afirmatia ca as fi propus o proteza imobila.
Daca tot ati publicat biletul de iesire din spital, de ce nu v-ati obosit sa-l si cititi?
Va rog sa rectificati articolul si sa nu mai faceti afirmatii false pe seama cadrelor medicale. Daca in termen de 72 de ore nu apar modificarile solicitate ma voi adresa Parchetului.

Cu stima,

Dr.Andrei Tiberiu Eduard
Medic Primar
Ortopedie – Traumatologie
Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți