14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 250 de kilograme de carne, fara documente, confiscate de politisti

- Advertisement -

Olteanul a fost depistat in urma unei actiuni pe linia combaterii faptelor ilicite savarsite in domeniul comercializarii carnii si produselor din carne, efectuata de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu cei din din cadrul Serviciului Rutier.
in zona comunei Seaca, a fost depistat un barbat de 41 de ani, din localitate, care transporta cu o autoutilitara, aproximativ 250 de kilograme carcase de bovine, fara a detine documente de provenienta. Acestea erau transportate cu scopul de a fi comercializate mai multor agenti economici de profil, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Ea a adaugat ca barbatul a fost sanctionat contraventional cu 5.000 de lei, pentru incalcarea prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite. De asemenea, intreaga cantitate de carne a fost confiscata si predata unei unitati specializata in vederea neutralizarii. Actiunile politistilor de investigare a criminalitatii economice, pe aceasta linie, vor continua si in perioada urmatoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți